DOTĂRI

Școala dispune de două corpuri de clădire totalizând, un cabinet al profesorului coordonator, 2 cancelarii, un cabinet pentru materiale didactice, 12 săli de clasă și o sală de sport. Școala mai dispune de două terenuri de sport special amenajate.
Toate sălile de clasă dispun de mobilier modern. În câteva săli au fost amenajate cabinete de Matematică, Biologie, Istorie – Geografie, Limba româna și Limbi Moderne. În anul școlar 2006 – 2007 a fost mutată în corpul I – IV Biblioteca Școlii care deține aproape 10000 de volume, iar în corpul V – VIII a fost reamenajat cu minim de dotări Laboratorul de Fizică – Chimie.

????????????????????????????

În perioada 2006 – 2009, în incinta Școlii a funcționat un Telecentru, ce dispunea de conexiune la Internet.
Din anul școlar 2008 – 2009, s-a dat în folosință Laboratorul AeL, dotat cu un server, 15 calculatoare, 1 laptop, videoproiector, imprimantă multifuncțională, de ultima generație. Din păcate, acest laborator a funcționat pentru o scurtă perioadă, iar actualmente fiind nefuncțional. Laboratorul nu a dispus de conexiune la rețeaua Internet.

SVG8

În anul școlar 2007-2008 a fost modernizată Sala de Sport. S-a înlocuit dușumeaua iar pereții au fost acoperiți cu lambriu de lemn.
Cele doua clădiri ale școlii au intrat în anul 2009 în reabilitare termică, urmărindu-se astfel sporirea confortului elevilor. A fost schimbată tâmplăria la ambele localuri iar la corpul V – VIII s-a schimbat acoperișul, s-a introdus încălzirea centrală și a fost izolat termic. În corpul I – IV încălzirea se realizează în continuare pe bază de sobe.
Alte utilități existente: apă curentă, curent electric.

????????????????????????????

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s